tisdag 10 februari 2009

Har ni någonsin känt er nästintill livlösa, som att endast en tunn lina från himlen håller upp er för tillfällett? Precis så känns det för mig nu. Musklerna sviker och ögonen slocknar. Är totalt yrvaken och svag efter att ha sovit en timme.
Var ju hos läkaren tidigare idag. Jag ska ta ett blodprov nästa vecka för att se om jag har brist på något ämne i kroppen och därav är så trött..Hoppas nästan på det så att det kan åtgärdas, för detta är inte roligt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

filma lite när vi lirar handboll imorgon :)

Anonym sa...

filma lite när vi lirar handboll imorgon :)

Anonym sa...

ja det har jag tyvärr gjort.. Vet nog hur du känner Lovisa, trots att det inte är någon hjälp så vet jag att det kommer gå över. Det lovar jag dig! :)

Lovisa Nicklasson sa...

Hade tyvärr ingen kamera med mig Pontan :(

Do you think so Tintin? Hihi,nytt smeknamn! Jo, man kan ju alltid hoppas!

ReBirth 100% Ekologiskt vax - både för kvinnor och män!

ReBirth 100% Ekologiskt vax - både för kvinnor och män!
För flexibel hållbarhet, låg glans och en livlig fantasi, ge nytt liv till ditt hår. Med limedoftande eteriska oljor och en fast struktur ger det dig ett lättstylat och väldoftande hår. Vaxet innehåller inga kemikalier vilket bidrar till att varken håret eller hårbottnen skadas eller torkar ut. Utan kemikalier blir det även lätt att tvätta ur med schampo och det lämnar inga spår. http://www.rebirth-haircare.se