söndag 1 mars 2009

Home, sweet home (?)

Har haft en jättetrevlig helg i Göteborg med föräldrarna. Tyvärr dog kameran i bilen på väg upp, så mycket till fotografier har det inte blivit.. Skulle lätt kunnat stanna kvar ett par dagar till! Det var verkligen skönt att lämna allt och komma ifrån verkligheten ett tag. Vi strosade i stan, var ute och åt, var på Universeum och allmänt kopplade av. På vägen hem åkte vi inom Freeport Outlet i Kungsbacka, men det var tyvärr en besvikelse; hittade ingenting vettigt.
Så fort jag satte mig i bilen på väg hem steg ångesten inom mig. Har både franskaförhör och matteprov imorgon, prov i info & layout på tisdag och andra läxor de kommande dagarna. Åh, jag orkar inte!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dålig uppdatering :s

Anonym sa...

Det gör du Lovisa! Du orkar och det att kommer gå bra! :)

ReBirth 100% Ekologiskt vax - både för kvinnor och män!

ReBirth 100% Ekologiskt vax - både för kvinnor och män!
För flexibel hållbarhet, låg glans och en livlig fantasi, ge nytt liv till ditt hår. Med limedoftande eteriska oljor och en fast struktur ger det dig ett lättstylat och väldoftande hår. Vaxet innehåller inga kemikalier vilket bidrar till att varken håret eller hårbottnen skadas eller torkar ut. Utan kemikalier blir det även lätt att tvätta ur med schampo och det lämnar inga spår. http://www.rebirth-haircare.se