onsdag 28 januari 2009

Odd Molly, a/w 0809.. inte ny, men läcker..

Hunkydory s/s 09

Hunkydory s/s 09

Hunkydory, a/w 0809 (Min kavaj!)
Som ni kanske vet så pågår just nu Stockholm Fashion Week. Vecka 5 är det en hel del modevisningar med hösten och vinterns 09/10 fräscha munderingar. Vecka 7 är det mest fokus på inköp. Då ska förmodligen jag dit en sväng, med tanke på att jag är i Stockholm under den veckan.

Hämtat från deras hemsida;
"Stockholm Fashion Week vecka 5 och 7 presenterar en rad aktiviteter runt om i Stockholm och har fokus på såväl svenskt som internationellt mode för kollektionsnyheter höst/vinter 09-10. Fem mässor och handelsplatser samlar omkring 800 varumärken, och runt om i Stockholm arrangeras modevisningar, utställningar och andra happenings. En del också öppet för allmänheten.”
Det kommer mer bilder på årets kollektioner senare, måste verkligen plugga nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar verkligen den ljusa tunikan från Honkydory! Sjukt snygg!

Lovisa Nicklasson sa...

Jag också!! Så somrig :D

ReBirth 100% Ekologiskt vax - både för kvinnor och män!

ReBirth 100% Ekologiskt vax - både för kvinnor och män!
För flexibel hållbarhet, låg glans och en livlig fantasi, ge nytt liv till ditt hår. Med limedoftande eteriska oljor och en fast struktur ger det dig ett lättstylat och väldoftande hår. Vaxet innehåller inga kemikalier vilket bidrar till att varken håret eller hårbottnen skadas eller torkar ut. Utan kemikalier blir det även lätt att tvätta ur med schampo och det lämnar inga spår. http://www.rebirth-haircare.se