onsdag 28 januari 2009

Helt slut!

Jag är helt slut, totalt färdig.. sov alldeles för få timmar inatt och har nu tränat i fyra timmar! Återkommer när jag är piggare! Godnatt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hade bara velat sova just nu, men spanskan väntar! :(

Anonym sa...

Hej igen!
Jag ser att du blivit mycket bättre på att uppdatera! Jag tror du också ser att det lönar sig när du tittar på besökarantalet. Eller har jag fel?
Eftersom du nu blivit bättre på det, tycker jag du ska utveckla innehållet i inläggen. Gör fylliga inlägg, skriv så mycket du kommer på.
Ett tips om vad du kan skriva om nu som är väldigt aktuellt är ju Stockholms fashion week by Berns. Eftersom du är en modebloggerska så;)
Jag hoppar du uppskattar min råd för jag tror verkligen på dig!!!

Anonym sa...

Vi var ju jäkligt aktiva på slutet!

Lovisa Nicklasson sa...

Tina: Lycka till med spanskan, det kommer att gå jättebra! Fick själv veta att jag förmodligen har franska tills imorgon också.. tjoho!
Lina: Hallå igen!  Jag tackar så mycket att du håller koll på mig och att du märker att jag blivit mycket mer bloggerska på sistone!  Det visar sig absolut i läsarantalet, vilket är otroligt roligt. Finns det en sida där man kan kolla de mest aktiva bloggarna och i så fall vad heter den? Jag uppskattar verkligen att du ger mig tips, och jag ska genast fördjupa mig i Berns fashion week! Du gör mig så glaaad!!

Ali: ”ja, det var vi!”

ReBirth 100% Ekologiskt vax - både för kvinnor och män!

ReBirth 100% Ekologiskt vax - både för kvinnor och män!
För flexibel hållbarhet, låg glans och en livlig fantasi, ge nytt liv till ditt hår. Med limedoftande eteriska oljor och en fast struktur ger det dig ett lättstylat och väldoftande hår. Vaxet innehåller inga kemikalier vilket bidrar till att varken håret eller hårbottnen skadas eller torkar ut. Utan kemikalier blir det även lätt att tvätta ur med schampo och det lämnar inga spår. http://www.rebirth-haircare.se